Tuote lisätty ostoskoriisi
  (02) 251 9913 Suomen Biljardi-ja Pingisliiton virallinen yhteistyökumppani

Biljardipöydät 

Biljardipöydät  ovat olleet vuosikymmeniä Biljardihuollon erikoisosaamista. Vuosien kuluessa olemme luoneet hyvät suhteet alan parhaisiin yrityksiin ympäri maailman. Toimimme skandinaavian alueella biljardijätti Brunswickin edustajana. Gold Crown pöytä on kaikille alaa tunteville tuttu malli. Olemme toimittaneet lähes poikkeuksetta finaalipöydät Suomen mestaruuskisoihin. Myönnämme kivipöydille 10 vuoden takuun! Kisapöydän pelialueen mitat ovat 254 x 127 cm(9´). Suosituin koko nuorisotiloissa ja kodeissa on 224 x 112 cm (8´). Mikäli tilaa on rajoitetusti koko 200 x 100 cm (7´) on hyvä vaihtoehto.   

Yritysesittely

Biljardihuolto Oy on ollut yli 50v Suomen biljardisalien ja alan harrastajien hovihankkija. Vaatimattomasti: Suomen historian isoin ja iäkkäin biljardiyritys. Ikä ja kokemus ovat luoneet hyvät ulkomaan suhteet ja tiiviin kosketuksen suomalaiseen biljardiin. Tuotteita on laajennettu dartsiin, futispeleihin, ilmakiekkoon sekä pöytätennikseen.

Monista syistä tuotevalikoimamme ja palvelutasomme täyttää niin peliä hallinnoivien elinten kuin biljardipelaajien ja aloittelijoidenkin tarpeet. Tänäkin vuonna Biljardihuolto Oy toimittaa pöydät biljardin SM-kisoihin.

Biljardihuollon myymälä sijaitsee Turussa. Helsingissä myynnistä vastaa Ritz Biljardi. Jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomea. Voit myös helposti tilata tuotteitamme puhelimitse, sähköpostilla tai verkkokaupasta. Tavarat toimitetaan postin tai matkahuollon kautta. Kaukokiito toimittaa isot pöydät ja pelit kotiovelle.

Henkilökunta

Onko sinulla kysymyksiä tuotteista, toimituksista tai maksutavoista? Klikkaamalla alla olevia henkilökuvia löydät nimet, toimenkuvat, sähköpostiosoitteet ja suoran puhelinumeron.

Ota Yhteyttä

Ota ystävällisesti yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää tai toivomuksia