VARMUUS JA TURVALLISUUS
On turvallista asioida kanssamme. Biljardihuolto Oy onBiiljardi- ja pöytätennisalan johtava,myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Jotta asioiminen kanssamme olisi mahdollisimman helppoa , olemme erityisesti panostaneet kotisivujemme kehittämiseen. Varastoimme suurimman osan tuotevalikoimastamme, ylläpitääksemme nopeat ja varmat toimitukset asiakkaillemme.
Reklamaatio - ja palautusasiat hoidamme mahdollisimman nopeasti puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Kehitämme jatkuvasti palveluamme asiakkaan parhaaksi , jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun ennen ostoa, oston aikana sekä myös sen jälkeen

Biljardihuollon kotisivuilla käytetään turvallista tiedonsiirtojärjestelmää. Maksu - ja henkilötietojen käsittely tapahtuu turvallisten sivustojen kautta. Yhteistyömme Klarna kanssa tarjoavat sinulle nopean ja varman maksujärjestelmän. Lähettämäsi luottotiedot käsitellään välittömästi, ja tietosi pysyvät henkilökohtaisina.

HENKILÖTIEDOT
Asiakkaanamme sinun tulee hyväksyä tietojesi käsittely. Tietojasi ei koskaan luovuteta ulkopuoliselle tiedoksi tai käyttöön. Sinulla on oikeus tarkistaa rekisteröidyt henkilötietosi meiltä. Mikäli tiedoissa ilmenee virheitä , tai ovat puutteelliset on sinulla oikeus korjata tai poistaa tietosi.

PALAUTUSOIKEUS
Etämyyntilaki koskee tilattaessa tuotteitamme kotisivujemme kautta. Sinulla on tuotteen vastaanotettuasi 14 päivän palautus - ja vaihto-oikeus. Tuote tulee olla palautettaessa ehjä ja käyttämätön. Asiakas maksaa paluurahdin. Huomaa, että saatat joutua maksamaan korvausta mikäli tuotetta on käytetty enemmän kuin oli tarpeen varmistuaksesi tuotteen ominaisuuksista sekä toiminnasta.

MAKSUVAIHTOEHDOT
Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia) - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99770 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

POSTIENNAKKO
Postiennakolla ostettaessa maksat tilauksesi noutaessasi lähetyksen lähimmästä toimipaikasta.
Matkahuolto /Bussirahti toimii samoin.

No products

To be determined Shipping
0,00€ Yhteensä

Kassalle