Osto- ja tilausehdot

Seuraavat myynti- ja toimitusehdot koskevat kaikkia biljardihuolto.fi-verkkokaupassa tai biljardihuolto-myymälässä tehtyjä ostoksia. Kaikki biljardihuolto.fi-verkkokaupassa tai biljardihuollon-myymälässä tehdyt ostosopimukset tehdään suomeksi. Alle 18-vuotiaat eivät voi tehdä ostoksia biljardihuolto.fi-verkkokaupassa. Seuraavat ehdot muodostavat sopimuksen teidän ja Biljardihuolto Oy:n, (FI 02201084), Linnankatu 33, 20100 Turku (tämän jälkeen "Biljardihuolto tai "me") välille. Asioimalla tai tekemällä ostoksen tällä sivulla hyväksyt seuraavat ehdot. Pyydämme teitä käymään läpi seuraavat ehdot huolellisesti.

TURVALLISUUS
On turvallista asioida kanssamme. Biljardihuolto Oy on biljardi- ja pöytätennisalan johtava, myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Jotta asioiminen kanssamme olisi mahdollisimman helppoa, olemme erityisesti panostaneet kotisivujemme kehittämiseen. Varastoimme suurimman osan tuotevalikoimastamme ylläpitääksemme nopeat ja varmat toimitukset asiakkaillemme. Reklamaatio- ja palautusasiat hoidamme mahdollisiman nopeasti puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Kehitämme jatkuvasti palveluamme asiakkaan parhaaksi, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun ennen ostoa, oston aikana sekä myös sen jälkeen.

Biljardihuollon kotisivuilla käytetään salattua tiedonsiirtojärjestelmää. Maksu- ja henkilötietojen käsittely tapahtuu turvallisten sivustojen kautta. Yhteistyömme Klarnan kanssa tarjoavat sinulle nopean ja varman maksujärjestelmän. Antamasi luottokorttitiedot salataan välittömästi, jolloin ulkopuoliset eivät pääse tietoihin käsiksi.

TILAUKSET
Tilauksesi edustaa pyyntöä ostaa tiettyjä tuotteita Biljardihuollolta. Kun teet tilauksen, saat sähköpostin, joka vahvistaa tilauksen vastaanottamisen. Tämä vahvistus ei tarkoita, että tilauksesi on hyväksytty. Biljardihuollon aina hyväksyä tilaus erikseen. Biljardihuolto lähettää sinulle sähköpostin, jossa vahvistetaan, että tuote on lähetetty sinulle (toimitustiedot). Sinun ja Biljardihuollon välinen sopimus päättyy, kun Biljardihuolto lähettää toimitustiedot.

Tilauksia voivat tehdä vain yli 18-vuotiaat ihmiset, jotka eivät ole huollettavia. Tilaukset, jotka tehdään jonkun toisen nimissä ilman heidän suostumustaan, ilmoitetaan poliisille. Sama pätee kaikkiin tilauksiin, joissa Biljardihuolto epäilee rikosta. Biljardihuolto pidättää oikeuden muuttaa tai oikaista tehtyjen tilausten hintoja. Tällöin, jos tuotteen ilmoitettu hinta on selvästi virheellinen, Biljardihuolto voi peruuttaa kaupan, ja mikäli asiakas on maksanut tuotteesta, Biljardihuolto palauttaa rahat asiakkaalle.

Biljardihuolto pidättää oikeudet tuotteen loppuunmyyntiin, mahdollisiin hintavirheisiin, varastoeroihin, teknisiin ongelmiin ja mahdollisiin typografisiin virheisiin sivustollamme.

HINNAT
Kaikki hinnat, jotka ovat nähtävillä Biljardihuollon sivuilla ovat ilmoitetu Euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin ei sisälly toimituskulut eikä mahdollisia maksutavasta syntyviä lisäkuluja.

MAKSUTAVAT

Lasku
Yksityishenkilöt/yritykset Klarnan kautta (14 päivän netto).
Yhteisöt (14 päivän netto).
Yritys (14 päivän netto luottokelpoisuuden tarkastuksen jälkeen).

Korttimaksu
Hyväksymme seuraavat maksukortit: Visa, MasterCard ja American Express. Kortin käytöstä ei aiheudu lisäkuluja. Luottokorttimaksut käsitellään Klarnan kautta.

Verkkopankkimaksu
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Konto 
Med Klarnas konto samlas dina köp under en månad på en faktura som kommer i slutet av följande månad. 

TOIMITUSTAVAT
Useimmin toimitamme tuotteet Postin tai Matkahuollon kautta.

Kirje
Lähetämme kaikki pienet ja kevyet kirjeeseen mahtuvat tuotteet (alle 3cm) kuten dartstikat, sulat ym. aina kun mahdollista kirjepostissa suoraan kotiin valitusta toimitustavasta riippumatta. Pyrimme toimittamaan tuotteet ensisijaisesti suoraan kotiin kirjeenä riippumatta valitusta toimitustavasta, joka on nopein toimitustapa.

Postipaketti

Kun tilaat toimituksen postipakettina, voit noutaa pakettisi lähimmästä postitoimipaikasta. Kun tavara lähtee meiltä kuljetukseen niin loput on kiinni postista, jonka nopeuteen emme valitettavasti voi vaikuttaa. Emme ota taloudellista vastuuta tavarantoimittajasta johtuvista myöhästyksistä.

Matkahuolto lähellä-paketti
Kun tilaat toimituksen Matkahuollon lähellä-pakettina, toimituksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä olevaan matkahuollon toimipisteeseen tai valitsemaasi Matkahuollon pakettipisteeseen (K-market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste).

Posti
Biljardipöydät ja muut isot pöydät toimitetaan aina Postin avulla ja niiden toimituksesta sovitaan erikseen.

VAHINGOITTUNUT TUOTE
Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, siitä on ilmoitettava meille välittömästi viimeistään 7 päivän kuluessa. Vahingosta pitää tehdä ilmoitus ja siihen liittää kuljetusdokumentit.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Tuotteen vastaanottamisesta lähtien sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Sinulla on oikeus palauttaa yksittäinen tuote tai koko tilaus, mikäli et ole tyytyväinen. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja pakattuna alkuperäiseen ehjään tuotepakkaukseen. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksina ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. Asiakas on velvollinen maksamaan palautuksesta aiheutuneet toimituskulut. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita toimituskuluja.

Hyvitämme palauttamasi tuotteet mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, viimeistään 14 päivän kuluessa. Palautus suoritetaan maksutapasi mukaisesti, ellet ole toisin sopinut meidän kanssamme.

Vaihto- ja palautusoikeus ei kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen linjauksen mukaisesti koske tuotetta tai tavaraa, joka on valmistettu tai muunneltu asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi biljardipöydän asennus asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sinulla kuluttajana on oikeus tutkia tuotetta nähdäksesi tuotteen ominaisuudet ja toimivuuden. Voit esimerkiksi ottaa vaatteet tai kengät alkuperäispakkauksesta ja kokeilla niitä, mutta sinun ei tarvitse testata vaatteiden tai kenkien käyttöä käytännössä.

Emme myöskään usko, että sinun on testattava pelaamista tai poistettava kahvan muovia, jotta voit tutkia sen. ​​Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on verkkokauppiaalla (Biljardihuolto Oy) oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen. Tuotteesta riippuen arvon lasku voi olla merkittävä, jos tuotetta on käytetty.

Käytämme avointa ostoa vain kun vaihdat tilauksesi, haluamaasi uuteen kokon / tuotteeseen. Tämä vähentää riskiä, ​​että tuote myydään loppuun tällä välin, ja saat myös uuden tuotteen paljon nopeammin. Palautat meille tilauksen, joka vaihdetaan uuteen. Palautetun tilauksen summa palautetaan, kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty. Sinä asiakkaana olet vastuussa palautuksen toimituksesta, kun vaihdat tavaroita. Huomaa myös, että sinulla asiakkaana on taloudellinen vastuu palautuksesta.

Ennen palautusta, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@biljardihuolto.fi tai puhelimella 02-251 9913. Varmista, että toimitat meille palautetun tuotteen yhteydessä tilausvahvistuksen tai toimituksen mukana tulleen lähetteen.

Palautusosoite:
Biljardihuolto Oy
Linnankatu 33
20100 Turku

TAKUU
Biljardihuolto Oy tarjoaa kaikille uusille tuotteille takuun. Takuu vaihtelee tuotekohtaisesti. Lisätietoja takuusta saat tuotteen esittelysivulta tai kysymällä meiltä. Takuu ei koske käytettyjä tuotteita, kuten käytettyä biljardipöytää. Takuuasioista voit olla yhteydessä sähköpostitse info@biljardihuolto.fi tai puhelimitse (02) 251 9913.

OMISTUSOIKEUS
Omistusoikeus tavaraan siirtyy Biljardihuollolta ostajalle vasta, kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

HENKILÖTIEDOT
Kun tilaat tavaroita meiltä, ​​hyväksyt, että säilytämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi. Henkilötiedoista vastuussa oleva henkilö on Biljardhuolto Oy FI 02201084. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että tallennamme vain henkilökohtaisia ​​tietoja, joita tarvitsemme ostamiesi tuotteiden toimittamiseen ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseen. Esimerkiksi meille lähetetyt sähköpostiviestit tallennetaan, jotta tapauksia voidaan helpommin seurata ja tarjota sinulle asiakkaana korkea palvelutaso. Tietojen säilytysaika vaihtelee sen mukaan, kuinka kauan niitä tarvitaan palvelun ylläpitämiseksi, tai niin kauan kuin laki ja säännökset edellyttävät, jonka jälkeen tiedot poistetaan.

Tilattujen tavaroiden ostojen ja toimitusten suorittamiseksi on välttämätöntä, että henkilötiedot jaetaan tiettyjen ulkoisten kumppaneiden kanssa. Nämä kumppanit voivat olla kuljetusliikkeitä ja / tai yrityksiä, jotka hoitavat maksuja, esimerkiksi pankkisi tai Klarna.

Biljardihuolto voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi markkinointiin, esimerkiksi uutiskirjeiden lähettämiseen sähköpostitse. Tietoja ei myydä eteenpäin. Sinulla on oikeus saada tietää sinusta rekisteröimämme tiedot, poistaa tietoja (joissain tapauksissa), siirtää toiselle toimittajalle tai saada virheellisiä tietoja oikaistuiksi, sinulla on myös oikeus peruuttaa suoramarkkinointiin tarkoitetun henkilötietojen käsittely.

 

Klarnan maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
  • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
  • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
  • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.