Radikal iDarts

Uusi malli RadikalDartsilta. Moderni ja elegantti muotoilu, joka kohentaa jokaista baaria tai pelitilaa, johon tämä kone on asennettu.

RadikalDarts Touch Blue Edition, RadikalDarts IDARTS® sisältää kosketusnäytön, kamerat, laserin (etäisyyden mittauksena) ja anturit, joiden avulla voit pelata verkossa reaaliajassa katsellen vastustajaasi. Tämän järjestelmän avulla pelaajat voivat pelata verkossa muiden pelaajien kanssa missä päin maailmaa tahansa, nähdä pelaajan, darts-taulun ja tulokset.

Ainutlaatuisen teknologian, kuten Remote Refereeing System®, lisäksi kyseessä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa patentoitu järjestelmä. Tämä järjestelmä mahdollistaa kunkin pelin etävalidoinnin erotuomarin toimesta, mikä mahdollistaa sellaisten kilpailujen järjestämisen, joissa pelaaja voi pelata milloin tahansa ja missä tahansa.

RadikalDarts IDARTS® on tällä hetkellä markkinoiden myydyin darts-kone ,jota pelaajat ja operaattorit arvostavat erittäin sen upean ulkonäön, poikkeuksellisen suorituskyvyn ja luotettavuuden takia.

Contact us for price
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Radikal iDarts
Lisätietoja
Tuotenro191126-400
MerkkiRadikal
Mitat: P x K x L659 x 620 x 2327 mm
Paino105 kg