Vaihto- ja palautus

PERUUTTAMISOIKEUS
Tuotteen vastaanottamisesta lähtien sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Sinulla on oikeus palauttaa yksittäinen tuote tai koko tilaus, mikäli et ole tyytyväinen. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja pakattuna alkuperäiseen ehjään tuotepakkaukseen. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksina ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. Asiakas on velvollinen maksamaan palautuksesta aiheutuneet toimituskulut. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita toimituskuluja.

Hyvitämme palauttamasi tuotteet mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, viimeistään 14 päivän kuluessa. Palautus suoritetaan maksutapasi mukaisesti, ellet ole toisin sopinut meidän kanssamme.

Vaihto- ja palautusoikeus ei kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen linjauksen mukaisesti koske tuotetta tai tavaraa, jota on valmistettu tai muunneltu asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi biljardipöydän asennus asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sinulla kuluttajana on oikeus tutkia tuotetta nähdäksesi tuotteen ominaisuudet ja toimivuuden. Voit esimerkiksi ottaa vaatteet tai kengät alkuperäispakkauksesta ja kokeilla niitä, mutta sinun ei tarvitse testata vaatteiden tai kenkien käyttöä käytännössä.

Emme myöskään usko, että sinun on testattava pelaamista tai poistettava kahvan muovia, jotta voit tutkia sen. ​​Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on verkkokauppiaalla (Biljardihuolto Oy) oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen. Tuotteesta riippuen arvon lasku voi olla merkittävä, jos tuotetta on käytetty.

TUOTTEEN VAIHTO
Käytämme avointa ostoa vain kun vaihdat tilauksesi, haluamaasi uuteen kokon / tuotteeseen. Tämä vähentää riskiä, ​​että tuote myydään loppuun tällä välin, ja saat myös uuden tuotteen paljon nopeammin. Palautat meille tilauksen, joka vaihdetaan uuteen. Palautetun tilauksen summa palautetaan, kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty. Sinä asiakkaana olet vastuussa palautuksen toimituksesta, kun vaihdat tavaroita. Huomaa myös, että sinulla asiakkaana on taloudellinen vastuu palautuksesta.

Ennen palautusta, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@biljardihuolto.fi tai puhelimitse 02-251 9913. Varmista, että toimitat meille palautetun tuotteen yhteydessä tilausvahvistuksen tai toimituksen mukana tulleen lähetteen.


Palautusosoite:
Biljardihuolto Oy
Linnankatu 33
20100 Turku