Aramith Fusiontables Wooden Line

Suunnittele oma biljardi-/ruokapöytäsi juuri kuten haluat!
Muotoile oma ainutlaatuinen pöytäsi täällä. 

Ole meihin yhteydessä hintatiedustelusta tai jos tarvitset apua pöydän räätälöimisessä.

Luonnollisen tunteen ja räätälöidyn suunnittelun yhdistäminen - onko tässä uskomaton haaste? Luonnollisista materiaaleista luotu, tyylikäs ja minimalistinen Fusion-pöytä täyttää vaatimukset 100 %.
Sen aito, ajaton tyyli antaa sisustukseesi juuri sen klassisen ilmeen, joka on Fusiontables-tuotemerkille ominaista. Heille jotka rakastavat luontoa ja hienoja materiaaleja, saksanpähkinän tai tammen värinen Woodline-mallisto yhdistyy täydellisesti ympäristöösi. Voit myös yhdistää tämän muokattavan biljardipöydän moderneihin lipastoihin tai saman kokoelman istuimiin. 


Fusiontables -pöydässä on myös vallankumouksellinen Easy Lift -järjestelmä, joten se voi muuntautua perinteisen ruokapöydän tavanomaisesta korkeudesta (75 cm) täydelliseen biljardipöydän pelikorkeuteen (82,5 cm). 


Pöytämme on varustettu parhailla ammattimaisilla biljardipöydän komponenteilla, kuten Iwan Simonis -turnausveralla (saatavana 25 eri värissä) ja pitkäikäisillä luonnonkumisilla vallikumeilla.


Biljardipöydän pallopusseihin on otettu käyttöön innovatiivinen ratkaisu, jotta kaikki biljardipöydän varusteet voidaan säilyttää Fusion-pöydän huomaamattoman paksun rakenteen sisällä. Stretch Nylon -tekstiilitekniikka mahdollistaa taskujen laajentumisen, kun palloja putoaa sisään, mutta palauttaa ne sitten alkuperäiseen muotoon heti, kun pallo poistetaan.


Tämä Woodline-malli on saatavana neljällä eri puutyypillä ja sen tyyliä ohjaa kodin henki ja asukkaiden luonne.  "Todellisen" vangitseminen, luonnon hallitseminen ja puun kanssa leikkiminen ovat johtaneet Woodline-mallistoon. Woodline-pöydän valitseminen tarkoittaa nauttimisen ja yhteisöllisyyden valitsemista luonnollisessa, Zen-tilassa.

Contact us for price
Jälkitoimitus
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Aramith Fusiontables Wooden Line
Lisätietoja
Tuotenro6505-413
MerkkiAramith
Koko7 ft
Paino295 kg