Butterfly Dignics 05

DIGNICS nostaa pelisi uudelle tasolle. Yhdistelmä, jossa on uusi ja innovatiivinen Spring Sponge X -teknologia, yhdessä kehittyneen pintarakenteen ja koodin 06 nystyröiden kanssa, tarjoaa parannettua pitoa ja tunteen siitä, että pidät kirjaimellisesti pallosta kiinni kosketuksen aikana. DIGNICS 05 tarjoaa parannettua elastisuutta, tarkkuutta ja kierrettä sekä huippuluokan suorituskykyä. Suositellaan moderniin hyökkäävään peliin, jossa huomio on kierteessä - DIGNICS 05 nostaa pelisi uudelle tasolle ja tarjoaa parannettua passiivista hallintaa sisääntulevalle kierteelle - suoritus passiivisen pelin aikana tulee parantumaan huomattavasti. 

DIGNICS 05 yhdistää monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, mikä tekee siitä hyvin erityisen pingiskumin. 

  • Spring Sponge X: kova (40°) Spring Sponge -rakenne tarjoaa erinomaisen elastisuuden, mikä tuo lähes katapulttimaisen tehon DIGNICS 05 -kumiin
  • Uusi pinta: DIGNICS 05:n pitävä pinta on suunniteltu pyrkimään erinomaiseen kierresuoritukseen. 
  • Pitkäikäisyys: Kova sienirakenne yhdessä uuden päällisosan kanssa tarjoaa erittäin hyvän kestokyvyn, joka suojaa kulumiselta ja tekee siitä erittäin kestävän, jopa TENERGY-sarjaan verrattuna. DIGNICS 05 säilyttää peliominaisuutensa pitkään, menettämällä vain hyvin vähän elastisuutta prosessin aikana. 

DIGNICS 05 tarjoaa katapulttimaista tehoa erinomaisella pidolla - ainutlaatuinen yhdistelmä suorituskykyä pingiskumille. Huippupelaaja Timo Boll käyttää DIGNICS 05:a ja luottaa sen voimaan ja suorituskykyyn. 

79,90 €
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Butterfly Dignics 05
Lisätietoja
Tuotenro7401-100-926-D
MerkkiButterfly
SieniKova
KierreKorkea
NopeusKorkea