Donic Bluestorm Pro AM

Suositellaan hyökkääjille ja aggressiivisille allrounder-pelaajille, jotka arvostavat korkealaatuisen, ammattitason kumin etuja. Täydellinen tasapaino dynamiikan, hallinnan ja kierteen välillä. Tekniikka: Äärimmäinen katapultti 47,5° sieni, kuminen pintakerros erinomaisella pidolla.

Ammattilaisten käyttämä kumi, joka sopii kaikille kunnianhimoisille pelaajille, jotka etsivät korkealaatuisia materiaaleja. Tämä hiljattain kehitetty näppyläkumiyhdistelmä tarjoaa suoran kontaktin ja erinomaisen kimmoisuuden. Sienellä on erittäin hyvä katapultti-efekti. Tärkein ominaisuus menestyksen kannalta on kuitenkin pintakerroksen kumin koostumus. Tämä auttaa yläkierteessä jopa vaikeimmissa olosuhteissa. BLUESTORM PRO on äärimmäisen dynaaminen ja kierrettä antava, jopa silloin kun pallo on lyöty tarkasti. BLUESTORM PRO AM, jossa on hieman pehmeämpi sieni, tarjoaa täydellisen tasapainon dynaamisuuden, hallinnan ja pyörimisen välillä.

Molemmat versiot tarjoavat erinomaisen hallinnan riippumatta siitä, pelataanko aggressiivisesti tai passiivisesti. Tämä johtuu erittäin korkeista tuotantostandardeista. Tiukka laadunvalvonta painon ja sienen kovuuden suhteen takaa johdonmukaisuuden ja ensiluokkaisen suorituskyvyn jokaiselle kumille.

59,90 €
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Donic Bluestorm Pro AM
Lisätietoja
Tuotenro9021-100-041-D
MerkkiDonic
SieniMedium
KierreMedium
NopeusMedium