Donic Bluestorm Pro

Suositellaan hyökkääjille, jotka arvostavat korkealaatuista ammattiluokan kumia parantaakseen pelitasoaan. Erittäin nopea, takaa maksimaalisen nopeuden ja kierteen erinomaisella ohjauksella. Tekniikka: Äärimmäinen katapultti 50° sieni, kuminen pintakerros erinomaisella pidolla.

Ammattilaisten käyttämä kumi, joka sopii kaikille kunnianhimoisille pelaajille, jotka etsivät korkealaatuisia materiaaleja. Tämä hiljattain kehitetty näppyläkumiyhdistelmä tarjoaa suoran kosketuksen ja erinomaisen palautumisen. Sienellä on erittäin hyvä katapultti-efekti. Tärkein ominaisuus menestyksen kannalta on kuitenkin pintakerroksen kumin koostumus. Tämä auttaa yläkierteessä jopa vaikeimmissa olosuhteissa. BLUESTORM PRO on äärimmäisen dynaaminen ja kierrettä antava, jopa silloin kun pallo on lyöty tarkasti. BLUESTORM PRO AM, jossa on hieman pehmeämpi sieni, tarjoaa täydellisen tasapainon dynaamisuuden, hallinnan ja pyörimisen välillä.

Molemmat versiot tarjoavat erinomaisen hallinnan riippumatta siitä, pelataanko aggressiivisesti tai passiivisesti. Tämä johtuu erittäin korkeista tuotantostandardeista. Tiukka laadunvalvonta painon ja sienen kovuuden suhteen takaa johdonmukaisuuden ja ensiluokkaisen suorituskyvyn jokaiselle kumille.

59,90 €
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Donic Bluestorm Pro
Lisätietoja
Tuotenro9021-100-031-D
MerkkiDonic
SieniKova
KierreMedium
NopeusKorkea