Donic Newgy Robopong 2055

Oma henkilökohtainen harjoittelukaveri. Paranneltu suorituskyky, nopeampi ja tarkempi.

ROBO-PONG 2055 on varustettu uusimmalla elektroniikalla ja ohjelmistolla, mikä tarjoaa lisää tarkkuutta, luotettavuutta ja nopeutta verrattuna sen edeltäjään ROBO-PONG 2050.


DONIC suosittelee lämpimästi älykästä Digital Table Tennis Trainer Robo-Pong 2055:ä kaikkiin tarpeisiisi. Digitaalisella ohjaimella hallitset tarkasti nopeutta, ammuttavien pallojen sijoittumista ja syöttöä. Normaalitilassa Robo-Pong 2055:n toimintoja, kuten nopeutta, kierrettä, pallojen sijoittumista ja syöttöä voi ohjata helpolla manuaaliohjaimella. Harjoitellessa on mahdollista kokeilla 64 erilaista harjoitusta ja harjoitella kuin ammattilainen. Kännykän kaltainen valikkojärjestelmä on todella helppokäyttöinen ja se on saatavilla kuudella eri kielellä. Omien harjoitusten luominen ja tallentaminen on mahdollista, kun laite on kytketty omaan Windows-tietokoneeseesi.


Huippupelaaja voi harjoitella jalkatyöskentelyä ja kestävyyttä, parantaa ajoitustaan ja saada lyönteihin enemmän voimaa ja tarkkuutta. Nouseva pelaaja pystyy hienosäätämään tärkeitä lyöntejään. Jalkatyöskentely ja kestävyys kehittyvät huomattavasti nopeammin. Aloittelija tai harrastepelaaja voi oppia pallon hallintaa, koordinaatiota ja peruslyöntejä. Pelaaja pystyy luomaan oman harjoitusohjelman käyttämällä 64 erilaista harjoitusta ja nauttia pelaamisesta tämän mahtavan pingiskaverin kanssa.

Robotti pystyy ampumaan 170 palloa minuutissa 160 km/h maksiminopeudella. Se voidaan ohjelmoida syöttämään pallo yläkierteellä, ala- ja sivukierteellä tai tekemään vastalyönnin. Tarkka pallon sijoittaminen onnistuu 21 oskilloivalla asennolla ja 30 erilaisella nopeudella.


64 erilaista harjoitusta voidaan ohjelmoida erilaisiin pelaamisen tasoihin (kuvaillaan ohjekirjassa). Voit valita pallon nopeuden, syöttövälin ja sijainnin. Windows-tietokone soveltuu omiin harjoitusohjelmiin. Ohjekirja


Ympäröivä verkko on nopea ja helppo asentaa ja ottaa pois. Se kerää pallot ja ohjaa ne takaisin robottiin, jotta harjoitus voi jatkua.

1 495,00 €
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Donic Newgy Robopong 2055
Lisätietoja
Tuotenro7401-200-377
MerkkiDonic