Søren Søgaard Super 1/1 Match

Tämä Super Sogaard on turnausvalikoimamme uusin malli. Absoluuttisen upea pöytä, joka on hyväksytty turnaukseen UMB:n ja CEB:n mukaan.  Ainutlaatuisesti tilauksesta valmistettu yksilöllisellä sarjanumerolla. Valmistettu Tanskassa .

Kiinteä vallirunko
Koko vallirunko on valmistettu hienoimmasta massiivitammesta, joka on värjätty konjakinvärillä ja jonka päällä on ylellinen lakkakerros pitkäkestoisen ulkonäön ylläpitämiseksi. Super Sogaard -karapöydän vallirungossa on myös integroitu timanttijärjestelmä. Hiljaista ja vakaata peliä varten vallirunko on asennettu kivilevyyn pystysuorilla ruuveilla.

Tukeva rakenne
Super Sogaard -karapöydän koko rakenne on erittäin vankka jauhemaalatuilla rautapalkeilla ja jaloilla, joiden avulla pöydän paino voidaan jakaa suuremmalle alueelle vakauden ja alla olevan maton tai lattian vuoksi.

Turnausominaisuudet
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Super Sogaard -karapöydällä on markkinoiden edistyneimmät turnausominaisuudet: 19 säädettävää ruuvia on sijoitettu kivilevyn alle teräspalkkeihin. Laadukas 3-osainen 50 mm timanttihiottu kivilevy on asennettu runkoon pystypulteilla. Termostaattilämmitysjärjestelmä, 220 tai 110 V, 2-numeroisella digitaalisella ohjauksella.

Contact us for price
Jälkitoimitus
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Søren Søgaard Super 1/1 Match
Lisätietoja
Tuotenro5700-102
MerkkiSøren Søgaard
Mitat: P x K x L310 x 168 cm
Paino1500 kg