Søren Søgaard Super Royal 1/1 Match

Tämä Super Royal -karapöytä on yksi parhaimmista – ehdottomasti upea pöytä, joka on hyväksytty turnauskäyttöön UMB:n ja CEB:n mukaan.  Valmistettu Tanskassa .


Ylellinen vallirunko
Koko vallirunko on valmistettu hienoimmasta, amerikkalaisesta massiivisaksanpähkinästä, jonka päällä on ylellinen lakkakerros, joka säilyttää ulkonäön siistinä pitkään. Super Royal -karapöydän vallirungossa on myös integroitu timanttijärjestelmä. Hiljaista ja vakaata peliä varten vallirunko on asennettu kivilevyyn pystysuorilla ruuveilla.

Tukeva rakenne
Super Royal -karapöydän koko rakenne on erittäin vankka jauhemaalatuilla rautapalkeilla ja jaloilla, joiden avulla pöydän paino voidaan jakaa suuremmalle alueelle vakauden ja alla olevan maton tai lattian vuoksi.

Turnausominaisuudet
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Super Royal -karapöydällä on markkinoiden edistyneimmät turnausominaisuudet: 19 säädettävää ruuvia on sijoitettu teräspalkkeihin kivilevyn alle. Korkealaatuinen 3-osainen, 50 mm timanttihiottu italialainen kivilevy on asennettu runkoon pystysuorilla pulteilla. Termostaattilämmitysjärjestelmä, 220 tai 110 V, 2-numeroisella digitaalisella ohjauksella.

Contact us for price
Jälkitoimitus
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Søren Søgaard Super Royal 1/1 Match
Lisätietoja
Tuotenro5700-100
MerkkiSøren Søgaard
Mitat: P x K x L310 x 168 cm
Paino1500 kg