Stiga DNA Future

DNA-sarja on STIGAn ensimmäinen pingiskumi, joka on valmistettu Saksassa. Nämä pingiskumit on suunniteltu monenlaisille pingiksenpelaajille ja eri pelityyleihin sopien, ensimmäisiä räätälöityjä mailojaan kokeilevista nuorista lahjakkuuksista aina ammattilaispelaajiin, jotka vaativat vain parasta.

Olemme kehittäneet DNA Future -kumin yhteistyössä kiinalaisten pingisklubien kanssa voidaksemme tarjota sinulle kumin, jossa on enemmän hallintaa ja kierrettä. Täydellinen kumi heille, jotka haluavat edistyä pelissään 5 tähden mailasta ensimmäisen oman mailansa liimaamiseen. DNA Future on saatavana keskikovana versiona (47,5 astetta) ja tämän pitkäkestoisen kumin avulla sinun on mahdollista kehittää tekniikkaasi.

Aivan kuten Pro-versio, sienessä on käytetty ESC (Enlarged Sponge Cells) -teknologiaa, mikä tarkoittaa, että sienen laajemmat huokoset tarjoavat katapulttivaikutuksen ja siten korkeamman kaaren yläkierrepeleissä. Sen myötä mailan rungon ja kumin välinen kontakti myös voimistuu, tarjoten paremman tunnun ja kirkkaan napsahtavan äänen pallon osuessa kumiin. Kumi on optimoitu ABS-pallolle ja se on valmistettu synteettisen ja luonnonkumin yhdistelmästä, minkä ansiosta se on kestävämpi kuin muut saman hintakategorian pingiskumit.

34,90 €
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Stiga DNA Future
Lisätietoja
Tuotenro7401-101-046-D
MerkkiStiga
SieniMedium
KierreMedium
NopeusMatala