Taom V10

Taom V10 -liitu on Taom-insinöörien viimeisin taidonnäyte. Tämä liitu antaa äärimmäisen pidon ja jättää vähemmän liitujäämiä. V10 on kehitetty maailman huippuammattilaisten kanssa. Toimii kaikenlaisten nahkojen kanssa, kovista pehmeisiin. Liitua voidaan käyttää missä tahansa biljardipeleissä. Tavoitteena oli luoda entistä parempi pito ja vähemmän liitujäämiä, ja niin me teimme.

“V10 on paras liitu, jota olen käyttänyt ammattiurani aikana! Antaa todella hyvän pidon biljardipalloon ja on kaikkien aikojen puhtain liitu."

-Mark Selby maailman numero 1 –

“Olen käyttänyt jokaista markkinoilla ollutta Taom-liitua, ja ne ovat aina olleet vain parempia ja parempia. Taom kuuntelee pelaajien palautetta, ja onnistuu parantamaan liituja kerta toisensa jälkeen. 

V10-liitu (jota käytin vuoden 2021 maailmanmestaruuskilpailuissa) on paras ja olen käyttänyt sitä siitä lähtien, kun sain sen ensimmäisen kerran käsiini."

-Stuart Bingham, Snookerin maailmanmestari-

“Paras liitu koskaan, rakastan sitä"

-John Higgins, 4 x Snookerin maailmanmestari-

“V10 on seuraava askel Taomin kehityskaaressa. Saa entistä paremman pidon tinkimättä kontrollista ja puhtaasta kontaktista palloon.“

-Mika Immonen, 3 x Poolin maailmanmestari-

13,50 € 15,00 €
Varastossa
  • Avoin hankinta
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopeat toimitukset
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Taom V10
Lisätietoja
Tuotenro5001-017
MerkkiTaom